U srijedu 22. studenog, neformalnim druženjem uz Libusoft Cicom – piće dobrodošlice, u hotelu Olympia Sky u Vodicama započeo je 9. godišnji susret gradonačelnika i poduzetnika – 48 sati.

 
Kroz tri dana programa, obradit će se niz zanimljivih tema, a predavači će primjerima iz prakse svima prisutnima približiti koncept pametnih i efikasnih gradova.

 
Susreti kao što su ovaj za ulogu imaju jačanje povezanosti između poduzetnika i čelnika kako bi se potaknuo razvoj lokalnih zajednica i ubrzao njihov rast. Poduzetništvo i implementacija tehnologija stvaraju bazu za učinkovito korištenje resursa i poboljšanje standarda življenja građana.
 
Na susretu će sudjelovati 350 sudionika – 110 predstavnika gradova, odnosno 70 gradonačelnika, 30 načelnika i predstavnika općina te oko 150 gospodarstvenika iz 80 različitih kompanija.
 
Naša tvrtka je i ove godine prepoznala vrijednost ovog susreta, a u svojstvu zlatnog sponzora održali smo i predavanje na temu "Kako do većih prihoda nakon ukidanja Poreza na nekretnine".
 
Događaju prisustvuje i velik broj LC korisnika, na što smo izuzetno ponosni, a taj podatak pokazuje kako aktivno sudjelujemo u razvoju digitalizacije i povećanju učinkovitosti jedinica lokalne samouprave.