U petak, 25. rujna 2020. završena je velika četverodnevna LC Konferencija Panorama koja se u cijelosti odvijala putem interneta. Dvadeseta po redu, svoj je jubilej ipak obilježila tako da je po prvi put održana uz potporu moderne tehnologije. Program je išao uživo, a prijenos iz čak tri studija istodobno je emitiran zahvaljujući brojnoj ekipi i gomili tehničke opreme.

Već je u prva dva – tri dana bilo jasno da će LC Konferencija premašiti očekivanja jer su brojke pokazivale iznimno dobru posjećenost. Ovu je LC Konferenciju pratilo više od 1000 sudionika. Nije ni čudo kad se uzme u obzir obilje sadržaja i aktualnih tema koje su obrađene i to od strane eminentnih stručnjaka. Kroz 4 dana održano je 30 različitih događanja i radionica pa su svi sudionici, u gotovo 80 sati programa, imali priliku odabrati za sebe najzanimljivije.

Dojmovi se još sređuju, ali stižu nam izvrsne povratne informacije i pohvale što potvrđuje da je online koncepcija LC Konferencije ponudila kvalitetan i koristan sadržaj. Uz pohvale, većina sudionika koji već godinama redovito dolaze na Panoramu, s nostalgijom napominje da ništa ne može zamijeniti druženje i komuniciranje uživo i onaj osjećaj koji dijelimo na tom događaju. Nadamo se da će 21. LC Konferencija Panorama biti upravo onakva kakvu poznajemo i da ćemo sve nadoknaditi pa i premašiti.

Hvala svim sudionicima na sudjelovanju, podršci, pitanjima i ocjenama. Ukoliko niste pogledali neki od željenih sadržaja, želite ponovo pogledati ili proučiti materijale, video snimke održanih događanja, prezentacije i zbornike radova možete pronaći OVDJE