Ovih dana sve su nam akcije pokucale na vrata. Zahuktala se Uredba, euro je u centru svih zbivanja, more novih zakonskih promjena i prilagodbi, svi rade sto na sat. A mi? Mi također radimo sto na sat, ali smo uzeli i mali predah ne bismo li proslavili velikih 30 godina! Veliki rođendanski party koji će se još dugo pamtiti, a mi donosimo mali pregled kako nam je bilo.

18.5. bio je prvi dan velikog slavlja, a destinacija prekrasno Ličko Lešće. LC-ovci koji nisu probali vožnju čamcem, plesali ili prošetali prirodom u blizini, uživali su u odličnoj klopi i bili dio velikog slavlja. Iako sretni što nas najbolje tek čeka, s malo tuge smo napustili predivnu Gacku i produžili na noćenje u hotelu u Biogradu na Moru. U petak 19.5. smo prvi dio dana proveli u nevjerojatno opuštajućoj plovidbi brodom. Uživali smo u prekrasnom pogledu, vjetru u kosi, sunčanju, fotkanju i dupinima! Taman onoliko uživancije koliko je potrebno da se skupi energija za picigin s kolegama nakon ručka, ali i posjet OPG-u. I to ne bilo kakvom! Nepregledni maslinici i vinogradi dokle ti pogled seže – znali smo da će biti odlično! Duo s harmonikom i gitarom, peka, pjesma i ples, boćanje, rođendanska torta, vinarija metrima pod zemljom i fešta do dugo u noć! Sve isprepleteno veseljem i pozitivnim emocijama. Idućeg smo dana nakon doručka obavili brzinski check-out i bili smo spremni za povratak u stvarnost. No stvarnost u kojoj nas u uredu čekaju sva ta draga nam lica i prepričavanje brojnih anegdota.

Ovo je bila odlična prilika da se sve naše ekipe, iz svih poslovnica i svih gradova okupe na jednom mjestu i 3 dana provedu kao pravi tim! Moramo reći, ove smo godine zaista ponosni jer 30 godina poslovanja ne ogleda se samo u vremenu provedenom zajedno, nego i u međusobnoj povezanosti koja nije nastala preko noći. Kao što smo ranije već spomenuli, LC cijele ove godine slavi, tako da ovo zasigurno nije bilo zadnje slavlje, ali je bilo jedno od najvećih!

Ovim putem se ujedno zahvaljujemo svima koji nam proteklih tjedana i mjeseci upućuju samo dobre želje i čestitke za naših 30 godina uspješnog poslovanja!