Libusoft Cicom u travnju priprema dva velika i značajna događaja. U suradnji s Udrugom Upravitelj i tvrtkom Castrum Pula organiziramo Savjetovanje upravitelja nekretninama koje će se održavati u pulskom hotelu Park Plaza Histria od 19. do 21. travnja 2023. Brojni upravitelji tijekom dva dana raspravljat će o svim aktualnim temama iz sfere svoje djelatnosti, a među izlagačima će dakako biti i stručnjaci LC-a koji će ondje održati i posebnu radionicu. Skup se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, Hrvatske gospodarske komore te Grada Pule i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

I Koordinacija u Puli

19. travnja u pulskom hotelu Park Plaza Histria okupit ćemo i vodeće ljude gradova i općina s područja Istarske županije, Primorsko-goranske te Ličko-senjske županije na 17. Koordinaciji grado/načelnika. Koordinacija će obuhvatiti brojne aktualne teme u lokalnim sredinama- od naplate potraživanja, preko upravljanja gradom i imovinom do nove Uredbe o uredskom poslovanju. Uz zanimljiva predavanja gradonačelnici i načelnici imat će prigodu razmijeniti iskustva te time osigurati kvalitetnije poslovanje u svojim sredinama. Događaj organiziramo u suradnji s Udrugom gradova, a detaljniji program rada te informacije o prijavama za sudjelovanje objavit ćemo uskoro u rubrici “Novosti” na našem webu www.spi.hr.

Usavršavanje iz javne nabave

Ujedno podsjećamo da ćemo uz dva velika događaja i redovite edukacije u travnju održati i edukaciju iz usavršavanja u javnoj nabavi. Naša konzultanica Nataša Opačić te Zvonimir Jukić iz Državne komisije za kontrolu postupka javne nabave 4. travnja će u zagrebačkom hotelu Antunović održati predavanje pod nazivom “Pregled novosti uz najnoviju praksu DKOM-a i VUS-a”. Detalje o temama predavanja, na temelju kojeg možete prikupiti bodove za produženje certifikata, možete potražiti ovdje.

Također, sve informacije o edukacijama koje pripremamo do kraja ožujka, u travnju i svibnju možete potražiti u našem Kalendaru te u rubrici LC edukacije.