Zadovoljstvo nam je objaviti da je u Gradu Vrbovcu, našem novom korisniku, uspješno dovršena implementacija Sustava Poslovnih Informacija i da je korisnik započeo sa samostalnim operativnim radom. Također, u našim aplikacijama Grad Vrbovec će voditi računovodstvo za još tri jedinice, Općine Farkaševac, Rakovec i Dubrava.

Kako u Vrbovcu ocjenjuju uvođenje i suradnu s LC-om pročitajte u nastavku članka.
 

Grad Vrbovec | SPI

Poštovani, 

na početku srdačan pozdrav LIBUSOFT timu. Zaista mi je drago da smo započeli ovu suradnju koja će, nadam se na obostrano zadovoljstvo, biti dugoročnog karaktera, jer sada smo i mi "članovi obitelji LIBUSOFT".

Moram priznati da smo na početku uvođenja u rad koji je započeo otprilike pred dva mjeseca malo bili skeptični misleći kako nećemo uspjeti polugodišnje financijske izvještaje predati iz novog softvera. Međutim, naša skepsa je bila neopravdana, jer smo eto ponosno mogu reći danas – 09.07.2008. godine izbacili jednim potezom i jednom molekulom energije financijske izvještaje – PR-RAS, OBVEZE I NT obrazac.

Naravno da bez pomoći Vaših instruktora i koordinatora gosp. Pavlovića to naprosto ne bi bilo izvedivo, ali zahvaljujući njihovoj ekspeditivnosti što telefonski, što izlaskom na teren, što modemski, riješili smo sve barijere i uspješno profunkcionirali u svim modulima LC aplikacije – KOMIS, PRORAČUNSKO RAČUNOVODSTVO (obično i integralno), PLAĆE, SALDA KONTI, FAKTURIRANJE, URUDŽBENI…..

Moram spomenuti da smo LC softverom savladali i problem novog Pravilnika o proračunskim klasifikacijama, a i ostalih novina koje su se pojavile tipa Zakona o izmjenama Zakona o porezu na dohodak, i to jednim spajanjem modemom.

S takvim načinom rada ostalo nam je više vremena, snage i energije za druge stvari koje do sad nismo uspjeli u tijeku radnog vremena obaviti. Sada ćemo ušteđeno vrijeme koje smo zaradili npr. integralnim knjiženjem i prihvatom izvoda s internet bankarstva utrošiti na npr. čitanje RRIF-a i RIZNICE, ili na neko drugo usavršavanje… A osim svih ovih navedenih blagodati koje nam je donio LC, moram to reći, osjećamo se nekako "modernije", nekako u trendu, jer su svi izvještaji koje povlačimo iz LC-a estetski dotjerana.

U svakom slučaju, ovim Vam se putem zahvaljujemo na Vašoj kooperativnosti i susretljivosti, na Vašem strpljenju, kako u ime Grada Vrbovca, tako i u ime još 3 korisnika za koje obavljamo računovodstvene usluge, a to su Općina Farkaševac, Općina Rakovec i Općina Dubrava.
 
Veliko, veliko HVALA!!!
 
za GRAD VRBOVEC:
Pročelnica Upravnog odjela za financije:
Ljiljana Petanjek, dipl.oecc.