Čak 70 gradonačelnika, načelnika i pročelnika s područja Osječkobaranjske, Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske, Požeškoslavonske i Virovitičko-podravske županije prisustvovalo je 8. Koordinaciji grado/načelnika i učinkovitoj organizaciji JLS – Našice 2017, koja je održana 12. listopada u restoranu Ribnjak u Našicama.

Organizatori Koordinacije grado/načelnika i učinkovite organizacije jedinica lokalne samouprave bili su Udruga gradova te naša tvrtka, a pokrovitelj Grad Našice.

Ovogodišnja Koordinacije grado/načelnika bila je pravi izvor informacija, jer su u fokusu cjelo-dnevnog skupa bile brojne trenutno aktualne teme vezane za rad jedinica lokalnih samouprava (JLS). Koordinaciju je otvorio gosp. Josip Miletić, gradonačelnik Grada Našica, koji je svim prisutnima zaželio dobrodošlicu na ovogodišnju koordinaciju te u Grad Našice.

Nakon radnog dijela Koordinacije uslijedio je zajednički ručak za sve sudionike skupa, kako bi se sudionici mogli bolje upoznati i razgovarati o aktualnim tema u svakodnevnom radu.

Više o Koordinaciji grado/načelnika možete pronaći u slijedećim medijima: