30 gradonačelnika, načelnika i pročelnika s područja Splitsko-dalmatinske županije i otoka Brača prisustvovalo je 6. Koordinaciji grado/načelnika i učinkovitoj organizaciji jedinica lokalne samouprave, koja je održana 22. travnja u Narodnoj knjižnici „Galerija Ivan Rendić“ u Supetru na otoku Braču.

Organizatori Koordinacije grado/načelnika i učinkovite organizacije jedinica lokalne samouprave bili su Udruga gradova te tvrtka LIBUSOFT CICOM d.o.o., a pokrovitelji Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja, Ministarstvo gospodarstva te Grad Supetar.

Ovogodišnja Koordinacije grado/načelnika bila je pravi izvor informacija, jer su u fokusu cjelodnevnog skupa bile brojne trenutno aktualne teme vezane za rad jedinica lokalnih samouprava (JLS).
 
Koordinaciju je otvorila Ivana Marković, gradonačelnica Grada Supetra, koja je svim prisutnima zaželjela dobrodošlicu na ovogodišnju koordinaciju te na otok Brač.

Nakon radnog dijela Koordinacije uslijedio je zajednički ručak za sve sudionike skupa, kako bi se još bolje upoznali i međusobno povezali. I sudionici i organizatori bili su i više no zadovoljni ovogodišnjom Koordinacijom grado/načelnika.