Dana 28. listopada 2011. godine održana je 8. (zadnja) radionica na provedbi PRLS modela UPRAVLJANJA IMOVINOM u Gradu Krku.
 
Na čelu Radnog tima od 8 članova bio je gradonačelnik Darijo Vasilić, a zamjenik Čedomir Miler. Provedbu modela vodili su LC konzultanti za PRLS model UPRAVLJANJA IMOVINOM.
 
Nakon sedmomjesečnog rada u REGISTAR NEKRETNINA obuhvaćeno je preko 60% od ukupnog procjenjenog broja svih jedinica imovine, uz procjenu da ukupna vrijednost nepokretne imovine Grada Krka iznosi preko 1,5 milijardi kuna.
 
Na završnoj prezentaciji članovi Radnog tima prezentirali su svoje portfelje i njihov unos podataka u REGISTAR NEKRETNINA. Kolega Mladen Kolarek prezentirao je GIS mogućnosti za što bolju prezentaciju nekretnina Grada Krka.
 
Čelnici Grada Krka aktivno su sudjelovali u završnoj prezentaciji, kao i pozvani gosti iz JLS s otoka Krka. Na radionici su podijeljene Potvrde članovima Radnog tima, dogovoren nastavak suradnje i daljnja promocija PRLS modela UPRAVLJANJA IMOVINOM, za koji postoji sve veći interes jedinica lokalne samouprave.