Dana 18. studenog 2010. godine održana je 8. (zadnja) radionica na provedbi PRLS modela UPRAVLJANJA IMOVINOM. Na čelu Radnog tima od 7 članova bio je zamjenik gradonačelnika g. Veselko Mutavgjić. Provedbu modela vodili su naši konzultanti za PRLS model UPRAVLJANJA IMOVINOM.

Upravljanje imovinom | SPI

Nakon devetomjesečnog rada u REGISTAR NEKRETNINA uneseno je preko 20% od ukupnog broja svih jedinica imovine, uz procjenu da ukupna vrijednost nepokretne imovine Grada Crikvenice iznosi preko 1,5 milijardi kuna. Na završnoj prezentaciji članovi Radnog tima prezentirali su svoje portfelje i njihov unos podataka u REGISTAR NEKRETNINA.

Čelnici Grada Crikvenice izrazili su zadovoljstvo provedbom model, te istakli da je ovo veliki iskorak Grada Crikvenice na polju učinkovitog upravljanja gradskom imovinom. Na radionici su podijeljene Potvrde članovima Radnog tima, dogovoren nastavak suradnje i daljnja promocija PRLS modela UPRAVLJANJA IMOVINOM, za koji postoji sve veći interes jedinica lokalne samouprave.

O dovršetku projekta piše i sam Grad na službenim web stranicama www.crikvenica.hr (vijest naslova U GRADSKU UPRAVU UVEDENA JEDINSTVENA BAZA PODATAKA O NEKRETNINAMA, objavljeno 24.11.2010.)