Kao što svi naši korisnici iz javnog sektora znaju, tradicionalno se jednom godišnje družimo u hotelu Panorama u Zagrebu na instruktivnom seminaru koji je ove godine narastao do razmjera dvodnevne konferencije. Iako je brojkom sudionika ovogodišnji skup postavio novi rekord, svjesni smo da mnogi djelatnici organizacija koje su naši korisnici nisi bili u mogućnosti doći i sudjelovati u radu radionica koje bi im pomogle u svakodnevnom korištenju naših aplikacija.

Zato smo odlučili organizirati regionalne instruktivne seminare za one koji nisu mogli doći u Zagreb, ali bit će nam dobrodošli i svi s kojima smo se već vidjeli u Panorami. Prošle godine smo tako nakon Zagreba otišli u Slavoniju, točnije Osijek, a ove godine ćemo se družiti s korisnicima iz Istre i Dalmacije na njihovom terenu.

Glavnina seminara u Istri će se održati 19. studenog dok će se dodatna radionica o novom sustavu javne nabave i korištenju naše aplikacije e-Javna Nabava održati dan kasnije, 20. studenog, u hotelu Diamant u Poreču. Dalmatinski seminar bit će u tjednu nakon istarskog, 25. studenog, a održat će se u hotelu Ivan, Solaris u Šibeniku.

Korisnici iz ovih područja mogu se za seminar prijaviti pomoću veze u rubrici AKTUALNO na početnoj stranici, a programe rada možete pregledati i odavde.

PROGRAM RADA ISTRA 2008
PROGRAM RADA DALMACIJA 2008
 

Nekoliko slika s radionica u Panorami…