Stižu pohvale iz općine Dugopolje | SPIImplementacija naših SPI programskih rješenja za vođenje proračuna u Općini Dugopolje realizirana je za manje od mjesec dana (od početka obuke pa do predaje polugodišnjih izvještaja). Intezivan rad Poslovnog centra LC DALMACIJA iz Splita, uz podršku ekipa iz sjedišta LC-a,  daju hvale vrijedne rezultate koje su i sami korisnici u svom radu osjetili.

Naravno, najviše pohvale upravo zaslužuju kolegice iz Općine Dugopolje, koje su pokazale iznimnu volju i zalaganje da se u tako kratkom roku pređe na nove programe i iz istih napravi polugodišnji obračun. Riječi pohvala prenosimo iz pristigle mail poruke iz Dugopolja:

From: Silvija Doždor
Sent: Friday, July 16, 2010 1:58 PM
To: katica.burian@spi.hr
Subject: Općina Dugopolje

Poštovana Gđo Burian,
nakon izuzetno zahtjevnog i rekordno obavljenog posla, osijećamo potrebu da još jednom i ovim putem zahvalimo cijelom timu Libusofta na pruženoj podršci, posebno Vama na angažmanu i stavljanju na rapolaganje svih vaših djetanika čak i van radnog vremena.

U rekordnom vremenu obavili smo preveliki posao a sve to ne bismo uspjeli bez vaše djelatnice Ivane koja je svojim znanjem i upornošću pomogla da savladamo prepreke uvođenja novog programa.

Veselimo se uspješnoj budućoj suradnji.
Srdačan pozdrav,

Gorita Tadić
Marijana Kardum
Silvija Doždor