Od 16. do 18. svibnja 2022. održava se Smart City Summit 2022. u organizaciji BSB Events d.o.o. Više od 300 sudionika te više od 20 govornika i predavača stiglo je u Hotel Ivan, u Šibeniku, kako bi kroz 3 dana bogatog sadržaja sudjelovali u kombinaciji učenja, umrežavanja i razmjene iskustava.

Libusoft Cicom ove je godine bio počasni sponzor konferencije koji je prvog dana skupa, u suradnji s domaćinom BSB events, organizirao rođendanski networking party powered by Libusoft Cicom „30 godina iza nas, uvijek korak ispred“. Party je u ponedjeljak navečer okupio mnogobrojne sudionike te je uz tortu, plesače, dekoracije i odličnu atmosferu bio apsolutno pun pogodak.

Drugog dana Summita, dr. sc. Marko Ignjatović, direktor u tvrtki Libusoft Cicom, održao je odlično predavanje na temu “Učinkovito upravljanje nekretninama i prostorom uz dvosmjernu komunikaciju s građanima”. Sudionici su imali priliku naučiti nešto novo o kvalitetnom i proaktivnom upravljanju imovinom te odgovarajućim strategijama, ali isto tako saznati koja su to nova rješenja Libusoft Cicom-a koja unaprjeđuju poslovanje javne uprave, ali i olakšavaju život građana.

Također, istog je dana održan i panel na temu “Smart City iskustvo” u kojem su sudjelovali Tomislav Knežević, Voditelj Odjela marketinga i prodaje u Libusoft Cicom-u, Dario Zurovec – Gradonačelnik Svete Nedelje, Ivan Bosančić – Gradonačelnik Vinkovaca te Filip Zoričić – Gradonačelnik Grada Pule. Panel je izazvao puno interesa, ali i brojne rasprave koje su uslijedile i nakon završetka samog panela. Moderatorica Smart City Summit-a bila je Katarina Moškatelo.

Summit se održava sve do srijede, do kada možete pronaći naše stručne kolege na izlagačkom mjestu, a mi se veselimo Vašem dolasku i druženju!