Nakon dvije godine probnog rada mobila poslovnica LC UČKA postala je LC ISTRA i dobila je svoje stalno mjesto u Novigradu, Ulica Murvi 15, prvi kat na samom ulazu u Novigrad i u neposrednoj blizini autobusnog kolodvora.

S novom godinom i nova poslovnica LC Istra - 01|spi

Voditelj poslovnice LC ISTRA je kolega Denis Šerbečić (091/65 99 570). Kroz dosadašnji obilazak i kontakte s korisnicima dobili smo jako dobre povratne informacije, a prije svega zadovoljstvo korisnika da u neposrednom kontaktu mogu iskazati svoje zahtjeve i dobiti na iste odgovore u što kraćem roku. Nadalje, u prostorima poslovnice LC ISTRA biti će organizirane i potrebne edukacije korisnika, kao i prezentacije novih funkcionalnosti i poboljšice SPI programa.
 
Otvaranjem poslovnice LC ISTRA završena je I faza organizacije izravne podrške korisnicima iz Istre i Primorja. Za II fazu pripremamo otvaranje nove poslovnice LC PRIMORJE u Rijeci odnosno najbližoj okolici.
 
Sve navedeno je u sklopu obilježavanja projekta proslave 20 godina rada LC grupacije, o čemu ćemo uskoro više pisati na ovim stranicama.