Naši djelatnici su 16. studenog u Hotelu Panorama Zagreb održali iznimno uspješnu radionicu za Parkove prirode i Nacionalne parkove RH. Parkovi prirode i Nacionalni parkove RH su LC korisnici te koriste naše aplikacije svakodnevno u svom poslovanju.

Radionici je prisustvovalo 44 djelatnika iz svih parkova prirode i nacionalnih parkova. Na radionici je prezentirano stanje implementacije FMIS sustava, napravljena je usporedba procesa rada prije i nakon implementacije LC SPI sustava, te su naši djelatnici obradili specifične teme iz područja Računovodstva proračuna, Analitičkih evidencija kupaca i dobavljača te Obračuna plaća i drugog dohotka.

Radionica je bila veoma vedra, pozitivna te izvrsno prihvaćena od svih sudionika. Korisnici su tijekom radionice istaknuli da su iznimno zadovoljni načinom održavanja dosadašnjih obuka, kao i pruženom podrškom tijekom implementacije.
 
Uz LC djelatnike, na radionici su predavali i gosti predavači – gđa. Valentina Futač iz UNDP-a, gđa. Mirela Zagorac – konzultantica na projektu implementacije, te gosp. Zvonimir Bilić iz Ministarstva zaštite okoliša i energetike.