Pročelnici Umaga u posjetu Libusoft Cicom-u|spiTjekom prošlog tjedna posjetili su nas pročelnici grada Umaga kako bi se detaljnjije upoznali s širokom palatem SPI aplikacija za JLP(R)S i njihovim funkcionalnostima.

Posjetili su nas predstojnica ureda za pravne poslove –  Elvira Petretić Percan, pročelnik upravnog odjela za društvene djelatnosti Dimitrij Sušanj, pročelnica upravnog odjela za prostorno uređenje i komunalne djelatnosti Vida Ferlin, pročelnica upravnog odjela za financije i gospodarstvo Gabriela Žic Turković i pročelnik upravnog odjela za opću upravu i logistiku Milan Jurković.

Tjekom dvodnevnog posjeta 1. i 2. veljače pročelnici su u ugodnoj atmosferi detaljno upoznati sa svim funkcionalnostima SPI aplikacija kako bi ih djelatnici gradske uprave mogli koristiti na najefikasniji način, te time omogućiti još bolje i brže funkcioniranje upravnih odjela grada Umaga.

Na taj način grad Umag je poduzeo još jedan hvale vrijedan korak kako bi svojom učinkovitošću doprineo većem zadovoljstvu svojih građana.

Ovim putem pozivamo sve zaintereasirane da nam se slobodno jave i pridruže na sličnim druženjima.