U LC edukativnom centru u Zagrebu održan je u ponedjeljak, 09.03.2020., redoviti program usavršavanja u području javne nabave pod naslovom Najčešće pogreške pri izradi Dokumentacije o nabavi i pregledu i ocijeni ponuda u postupcima sufinanciranih iz ESI fondova i najnovija praksa DKOM-a i VUS-a

Polaznici su svi upisali još 8 bodova neophodnih za produženje certifikata.

Mada je obnova certifikata obvezna za sve one koji se javnom nabavom profesionalno bave, pa se čini da je to još samo jedna od brojnih formalnosti, ova edukacija je u LC-u itekako zanimljiva i korisna. Takvom su je učinila dvojica vrsnih predavača Zvonimir Jukić i Mijo Čavlina koji su kroz 8 nastavnih sati koliko obuka traje polaznicima približili i detaljno objasnili najavljene teme.

Kako izraditi Dokumentaciju o nabavi, koji su obvezni i fakultativni razlozi za isključenje, koji su uvjeti tehničke i stručne sposobnosti, kako provesti postupak pregleda i ocijeniti ponude, pregled ESPD-a, koje su najčešće nepravilnosti naručitelja prilikom izrade dokumentacije o nabavi te kakva je najnovija praksa kroz presude Visokog upravnog suda i još brojne druge teme bile su predmetom ovog programa.

Nakon završene edukacije, polaznici dobivaju potvrde o pohađanju programa kako bi se bodovi mogli upisati u skladu s certifikatom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta kojim je LIBUSOFT CICOM evidentiran u Registru nositelja programa pod evidencijskim brojem 78. Čestitamo polaznicima!