U Osijeku, Splitu i Buzetu održani su regionalni specijalistički seminari – Porez na nekretnine. Na sva tri seminara odaziv je bio izniman, što je dokaze važnosti ove trenutno aktualne temu.

Na specijalističkim seminarima prikazali smo cjelovitu podršku postojećim i budućim korisnicima u projektu implementacije Poreza na nekretnine sa sljedećim ciljevima:

  • ​USKLAĐENOST SA NOVIM ZAKONODAVSTVOM RH
  • USTROJ EVIDENCIJE O NEKRETNINAMA (NN 1/2017)
  • CJELOVITA BAZA SVIH PODATAKA NUŽNIH ZA IZRAČUN POREZA
  • UKLJUČIVANJE JLS U INFORMACIJSKE TOKOVE NACIONALNE RAZINE (NIPP – LIPP)
  • POVEĆANJE TRAJNIH PRIHODA

Naši kolege predstavili su LC rješenja koja omogućuju svakoj JLS kvalitetno i efikasno uvođenje Poreza na nekretnine.Također, istaknuli smo ono najvažnije – usklađivanje, ažuriranje i vođenje Evidencije o nekretninama jako je VAŽAN i trajan zadatak JLS-a. Naglašeno je da podatci koji će biti dostavljeni od državnih institucija nisu jednostavni za povezivanje i uporabu, te da korištenjem naprednih LC alata povezivanje može biti kvalitetnije.

LIBUSOFT CICOM osigurao je vrhunski tim za ovaj izuzetno veliki projekt koji će već razvijenim alatima te edukacijom i podrškom pratiti JLS u cijelom procesu uvođenja Poreza na nekretnine.
Kao lider imamo ulogu i obvezu da budemo prvi i najbolji u pripremi za uvođenje PNE te našim korisnicima omogućimo dobru podršku uz uvažavanje svih dosadašnjih ulaganja.

Sve informacije vezane uz proces uvođenja Poreza na nekretnine možete pronaći OVDJE.

Regionalni seminar održan 04.05.2017. godine u Osijeku:
 

Regionalni seminar održan 09.05.2017. godine u Splitu:
 

 

 

Regionalni seminar održan 11.05.2017. godine u Buzetu: