Kao što smo i najavili, tijekom studenog održana su tri LC regionalna seminara – u Osijeku (07.11.), Splitu (09.11.) i Puli (14.11.).

Na LC regionalnim seminarima održali smo četiri različite radionice na kojima su se naši korisnici mogli upoznati s novostima, zakonskim promjenama te planovima za budući razvoj naših aplikacija. Radionice Integralno proračunsko računovodstvo, Komunalni informacijski sustav – KOMIS, Plaće, drugi dohodak i druge evidencije zaposlenika te Analitičke evidencije kupaca i dobavljača odslušalo je ukupno više od 300 sudionika.

Na održanim regionalnim seminarima naši konzultanti su obradili trenutno aktualne teme, kao što su zakonske izmjene u proteklih godinu dana u obračunu plaća i drugog dohotka (olakšice – umanjenje, P1, osnovica osobnog odbitka), formiranje ovršnih prijedloga i provođenje prisilne naplate, novosti u verziji RP-a 6.01., Porez na cestovna motorna vozila, gradski i općinski porezi – uvođenje i problematika.
 
Sudionici su sadržaj ovih i mnogih drugih tema ocijenili vrlo uspješnim i korisnim.
 
Zahvaljujemo svim sudionicima na pozitivnom, produktivnom i veselom druženju, te Vas već sada pozivamo da nam se pridružite na LC Konferenciji Panorama 2018 u Zagrebu.