Uz izniman odaziv i sudjelovanje preko pedeset polaznika, 08.12.2010. godine u hotel PANORAMI održana je još jedna odlična LC radionica. Okupili su se komunalci koji se bave predmetnom djelatnosti kao i predstavnici županija, gradova i općina.
 
 
Glavno predavanje na temu 'Zakona o vodama' (NN 153/09) održala je gospođa Desanka Sarvan, što je bio i odličan povod za diskusiju koja je odmah započela i u takvom ozračju bila do kraja radionice. Svi su mogli aktivno sudjelovati u svakom trenutku (dizanjem ruke davali su znak da hoće nešto reći, komentirati, replicirati ili pak postaviti pitanje).
 
Kao inicijator radionice gospodin Žarko Vukobrat iz KOMUNALNOG JASTREBARSKO d.o.o. iznio je svoje probleme oko izvještavanja i plaćanja naknada koje se ubiru za Hrvatske vode. Gospođa Mirjana Udovčić iz KOMUNALCA d.o.o. iz Županje dala je svoj primjer izvještavanja, koje pak prihvaćaju Hrvatske vode. Napominjemo da su oba navedena komunalna poduzeća korisnici istog komunalnog informacijskog sustava (SPI/KOMIS) od naše tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o.Na radionici su istaknute i značajke nove 'Uredbe o mjerilima ekonomičnog poslovanja isporučitelja vodnih usluga' u čijem kreiranju su sudjelovali i neki od polaznika radionice. Tako je poseban doprinos sadržaju radionice i diskusijama dao gospodin Zdravko Eremić iz VODOVODA I KANALIZACIJE d.o.o. iz Karlovca. 

Za neka od mišljenja sudionika radionice kliknite OVDJE.