27. svibnja 2022. je u organizaciji LIBUSOFT CICOM-a d.o.o. održan LC specijalistički seminar Procjena vrijednosti nekretnina. Pokrovitelj seminara bilo je Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, a suorganizatori Hrvatska zajednica županija, Udruga Gradova i Hrvatska zajednice općina.

Seminar je okupio 50 stručnjaka zaduženih za procjenu vrijednosti nekretnina županija i velikih gradova, zaposlenike bivših Ureda državne uprave u županijama nadležnim za postupke izvlaštenja (službe za gospodarstvo i imovinsko-pravne poslove) te ostale zainteresirane sudionike koji se bave procjenama vrijednosti nekretnina i naknadama za izvlaštenja (procjenitelji, vještaci, odvjetnici, agenti u prometu nekretnina i dr.)

Predavači na seminaru bili su istaknuti stručnjaci u predmetnom području:
• mr.sc. Željko Uhlir, dipl.ing., državni tajnik u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine
• Branimir Majčica, mag.zemljišnog menadžmenta, Grad Zagreb, Gradski ured za imovinsko-pravne poslove i imovinu Grada, Viši stručni savjetnik pročelnika – geodet
• Vilma Plavčić, dipl. iur., LIBUSOFT CICOM d.o.o.

>>Program rada

Tijekom čitavog druženja bila je prisutna konstruktivna diskusija koja se razvila na osnovu pitanja sudionika, a dobra atmosfera došla je do izražaja prilikom opuštenog druženja za vrijeme pauzi i ručka.

Ovim putem još jednom zahvaljujemo svim sudionicima na odazivu i ugodnom druženju!