​Objavljeno: 19.01.2018.

17. siječnja 2018 godine, tvrtka LIBUSOFT CICOM d.o.o. je u suradnji s tvrtkom IN2 potpisala ugovor s Gradom Bjelovarom za provedbu digitalne transformacije gradske uprave kroz projekt e-Bjelovar, kojim bi već sljedeće godine Grad Bjelovar trebao ostvariti zadani cilj gradonačelnika gosp. Hrebaka i Gradskog vijeća, te postati prvi digitalizirani grad u Hrvatskoj prije zacrtanih smjernica u Strategiji e-Hrvatska 2020.
 
Krajnji cilj projekta je da se gotovo svi poslovni procesi odvijaju elektronskim/digitalnim putem čime će se ostvariti uštede u poslovanju, transparentnost gradskih procesa u trošenju novca, brži procesi unutar Gradske uprave, ali i brže rješavanje poslova s građanima. Očekuje se da će se digitalizacijom upravo učinkovitost u radu službenika povećati za 30 posto, a tolike će biti i uštede.

Segmenti koje će napraviti naša tvrtka su: jedinstven i integriran IT sustav, uspostava gradske riznice, one stop shop, eGrad, iČelnik, Upravljanje imovinom i prostorom, GeoKOMIS, eRačuni, eParking, Evidencija dohotka i primitaka,iIntegracija sa sustavima središnje države, itd.

Ako se Vaša JLS vidi u gornjim ciljevima modernog upravljanja, slobodno nam se javite.
 
Što mediji kažu o ovom projektu provjerite na sljedećim linkovima: