Tijekom čitavog ovog tjedna u našu školicu su stizali polaznici radionica za obradu promjena u proračunskim klasifikacijama. Klupe su nam svakog dana bile pune, na naše veliko zadovoljstvo.

Promjene koje su nastupile na snagu s novim Pravilnikom o proračunskim klasifikacijama (NN 94/07) zadaju muke svima koji moraju u ovom mjesecu usvojiti novi plan proračuna za 2008. – upravo zbog toga smo organizirali ove radionice koje naši korisnici odlično prihvaćaju.

Kroz interaktivni zajednički rad lakše je usvojiti potrebno znanje, a sudionici već ovdje rade probne planove proračuna na temelju kojih će kasnije puno lakše izraditi prave.

S radionicama ćemo nastaviti i tijekom sljedeća dva tjedna, s tim da će se 12. i 13. prosinca radionice održati u Pučkom otvorenom učilištu u Poreču i na njima će sudjelovati dio naših korisnika iz Istre. Do promjene lokacije je došlo zbog odlične suradnje s Pučkim učilištem i sretne podudarnosti odrađivanje drugih projekata u isto vrijeme na tom području. Nakon toga, radionice se nastavljaju održavati u Zagrebu.