Put do bespovratnih sredstava prilikom realizacije projekata nerijetko je dugačak i težak, no u Libusoft Cicomu smo kreirali koncept kojim ćemo vam pomoći da ostvarite željeni cilj. Koncept LC-a osigurava savjetodavnu pomoć, pomoć u kreiranju prihvatljivih rješenja te pomoć tijekom prikupljanja i dostavljanja dokumentacije za natječaj. Osiguravamo ga bez naknade.

Kako bi se takav koncept podrške odvijao prezentirat ćemo na webinaru pod nazivom „Otvorene prilike za sufinanciranje projekata JLPRS“, a kojim ćemo odmah prezentirati i dvije mogućnosti sufinanciranja, onu koju nudi Fond za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti i onu koju nudi Ministarstvo poljoprivrede.

Dvije prilike

“Javni natječaj za poticanje razvoja pametnih i održivih rješenja i usluga“ Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost lokalnim i regionalnim jedinicama daje priliku za sufinanciranje projekata digitalizacije i optimizacije procesa javne uprave, uvođenja pametnih i održivih rješenja u prometnom sustavu te projekata u području klimatskih promjena i zelene tranzicije. Prijavom na natječaj moguće je ostvariti bespovratna sredstva u visini do 80.000,00 eura po projektu, odnosno pokriti od 40 do 80 % troškova projekta. Otvoren je do 19. veljače 2024., a više detalja o njemu možete doznati OVDJE.

Natječaj za intervenciju 73.13 Potpora javnoj infrastrukturi u ruralnim područjima, za projekte izgradnje ili rekonstrukcije nerazvrstanih cesta (NN 152/2023) jedinicama lokalne samouprave omogućava potporu od 200 000 eura do 2 000 000 eura uz intenzitet javne potpore od 80% do čak 100%. Libusoft Cicom podršku daje korisnicima koji će se prijaviti na projekt „građenje (izgradnja ili rekonstrukcija) nerazvrstane ceste“ pilikom čega će isporučiti rješenje koja mora nositi najmanje 10 % ukupne vrijednosti prihvatljivih troškova. Više o natječaju možete pronaći OVDJE.

Kako se prijaviti na webinar?

Webinar će se održati 25. siječnja 2024. putem platforme ZOOM i trajat će od 12,30 do13 sati, a sve detalje o potpori prezentirat će Ante Lovrić, direktor nama partnerske tvrtke direktor Level project d.o.o. te LC-ov voditelj poslovnog rasta Mladen Lovrić. Webinar je besplatan.

PRIJAVE