Poštovani korisnici,

kako bismo Vam pomogli u procesu usklađenja i pripreme za financijske izvještaje kroz LC aplikaciju 147 – Računovodstvo proračuna, naši konzultanti su pripremili radionicu napredne obuke – Usklađenje i kontrola podataka kao priprema za što kvalitetniju i jednostavniju pripremu financijskih izvještaja. Radionica je namijenjena svim LC korisnicima koji su u sustavu proračuna.

Datumi održavanja radionica napredne obuke su: 

  • 07.06.2017. – LC edukativni centar Zagreb (Remetinečka cesta 7a, Zagreb)
  • 08.06.2017. – Osijek (naknadna obavijest mjesta održavanja) 

Predviđeno trajanje obuke je od 9:30 do 15:00 sati.
 
Sadržaj radionice:

  • Uvod – osnovni ciljevi i oblici usklađenja
  • Usklađenja unutar proračunskog računovodstva 
  • Usklađenje između nadležnog proračuna i proračunskih korisnika u sustavu riznice
  • Primjeri usklađenja i rad na konkretnim slučajevima
  • Realizacija vlastitih izvora financiranja

NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 700,00 kn + PDV po sudioniku/radionici. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 03.06.2017. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE. Prijaviti se možete isključivo putem web-a (priložene PRIJAVNICE).

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.