Poštovani korisnici,

kako bismo Vas educirali na koji način pravilno pripremiti polugodišnje financijske izvještaje kroz LC aplikaciju 147 – Računovodstvo proračuna, za Vas smo pripremili radionicu napredne obuke – PRIPREMA POLUGODIŠNJIH FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA.

Cilj radionice je pomoći korisnicima kako kontrolirati podatke u bilanci i točno pripremiti polugodišnje financijske izvještaje. Radionica je namijenjena svim korisnicima LC aplikacije 147 – Računovodstvo proračuna, posebno zaposlenicima koji rade na poslovima sastavljanja i kontrole financijskih izvještaja u JLP(R)S.

Datumi održavanja radionica napredne obuke su: 

  • 12.06.2017. – LC edukativni centar Zagreb (Remetinečka cesta 7a, Zagreb)

Predviđeno trajanje obuke je od 9:30 do 15:00 sati.
 
Sadržaj radionice:

  • Zakonska osnova financijskih izvještaja
  • Priprema financijskih izvještaja razine 22
  • Filteri za pripremu razine 22
  • Kontrola podskupine 367

NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 700,00 kn + PDV po sudioniku/radionici. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 08.06.2017. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE. Prijaviti se možete isključivo putem web-a (priložene PRIJAVNICE).

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.