Poštovani korisnici,

kako bismo Vam objasnili kako kroz LC aplikaciju 147 – Računovodstvo proračuna pripremiti financijske izvještaje razine 22 za JLP(R)S koje u svojoj nadležnosti imaju proračunske korisnike, naši konzultanti su za Vas organizirali radionicu napredne obuke pod nazivom – Priprema financijskih izvještaja razine 22 za JLP(R)S koje u svojoj nadležnosti imaju proračunske korisnike.

Cilj  radionice je objasniti preduvjete koji moraju biti zadovoljeni za automatsku pripremu obrazaca kroz aplikaciju: razrađenost plana proračuna po proračunskim klasifikacijama – posebno proračunskim korisnicima i izvorima financiranja, ažuriranje računa za 367. Naši konzultanti će Vam objasniti način pripreme financijskih izvještaja u slučajevima kada je djelomično ili potpuno uvedena riznica, te kada nije uvedena riznica – ovisno o tome da li se prihodi proračunskih korisnika djelomično, potpuno ili ne uplaćuju u nadležni proračun. Također, na radionici će se pokazati i načini kontrole pripremljenih obrazaca, posebno kontrolna izviješća za račune 367.

Datumi održavanja radionica su 30.06.2015. u Hotelu Panorama Zagreb s početkom u 09:30 sati, te 03.07.2015. u Edukativnom centru u LC Primorju (Radmile Matejčić 10, Rijeka) s početkom u 09:30 sati, 03.07.2015. u Otvorenom učilištu Algebra u Splitu (Put brodarice 6, Split) s početkom u 09:00 sati.
 
PROGRAM RADIONICE:
 

1. Otvaranje radionice i izlaganje plana rada

2. Zakonski okvir

  • Pravilnik o proračunskom računovodstvu i računskom planu
  • Pravilnik o financijskom izvještavanju u proračunskom računovodstvu
3. Preduvjeti za automatsku pripremu zakonskih obrazaca kroz aplikaciju 147 – Računovodstvo proračuna
  • Planiranje po proračunskim klasifikacijama
  • Praćenje knjiženja po izvorima financiranja i proračunskim korisnicima
  • Ažuriranje računa za 367
4. Priprema obrazaca  razine 22: PR-RAS i OBVEZE
  • Parametri automatskog filtriranja podataka po izvorima financiranja i proračunskim korisnicima
  • Kontrolna izvješća za račune 367
5. Pitanja i odgovori

NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 01.07.2015. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE. Prijaviti se možete isključivo putem web-a (priložene PRIJAVNICE).

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.