Poštovani korisnici,

kako bismo Vam objasnili izmjene Pravilnika o sadržaju obračuna plaće, naknade plaće ili otpremnine iz NN 32/15, naši konzultanti su za Vas organizirali radionicu napredne obuke pod nazivom – Novi jedinstveni obrasci obračuna plaće – tumačenje Pravilnika i podešavanje u aplikaciji.

Cilj  radionice je educirati polaznike što je potrebno odraditi u aplikaciji Obračun plaća i naknada za ispravno punjenje novih obrazaca. Radionica napredne obuke namijenjena je svim korisnicima LC aplikacije 150 – SPI/Obračun plaća i drugog dohotka.
 
Datum održavanja radionice je 19.06.2015. godine u Hotelu Panorama Zagreb (Trg Krešimira Ćosića 9, Zagreb). Predviđeno vrijeme trajanja radionice je od 09:00 do 15:00 sati.

PROGRAM RADIONICE:
 

1. Otvaranje radionice i izlaganje plana rada

2. Pravilnik o sadržaju obračuna plaće, naknade plaće ili otpremnine

  • Tumačenje Pravilnika
  • Propisani obrasci za obračun isplaćene plaće, obračun neisplaćene plaće/naknade plaće, obračun isplaćene otpremnine i obračun neisplaćene otpremnine 
3. Novi jedinstveni obrasci u aplikaciji Obračun plaća i naknada
  • Vrste primanja – dodatni parametar
  • Podešavanje parametara punjenja obrazaca IP1, NP1, IO1 i IO2
  • Neoporezive naknade na novim obrascima
  • Specifičnosti obrazaca NP1 – neisplaćena plaća/naknada plaće i IO2 – neisplaćena otpremnina
  • Primjeri popunjenih obrazaca

Na kraju radionice imate mogućnost postaviti pitanja te saznati rješenje vašeg problema iz diskusije sa drugim polaznicima radionice ili od predavača. Također možete postaviti pitanja koja nisu vezana uz temu radionice pa će Vam se odgovoriti u zasebnim konzultacijama ili u pisanom obliku na Vaš e-mail.


NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 15.06.2015. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE. Prijaviti se možete isključivo putem web-a (priložene PRIJAVNICE).

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.