LC Konferencija Panorama 2019, ove je godine u tri dana ugostila 1500 sudionika pruživši jedinstvenu priliku za širenje vidika, razmjenu iskustava i stjecanje novih znanja. Teme kojima se LC Konferencija bavi, i sadržaj koji nudi, čine je visoko cijenjenim događajem za koji svake godine vlada sve veće zanimanje. Zato smo LC Konferenciju predstavili i u Slavoniji, Istri i Dalmaciji kako bismo svima koji nisu bili u mogućnosti doći u Zagreb pružili priliku da sagledaju sve iz najšire perspektive.

5.11. 2019. u osječkom hotelu Osijek održana je prva ovogodišnja Mini Panorama – Regionalni seminar koji je u Slavoniju donio sažetak LC Konferencije koji je jedva stao u jednodnevni događaj.
Seminar je organiziran u tri dijela: plenarni dio za sve sudionike, a zatim rad u dvije prijepodnevne i dvije poslijepodnevne radionice:

  • Integralno proračunsko računovodstvo
  • Analitičke evidencije kupaca i dobavljača
  • Komunalni informacijski sustav – KOMIS
  • Plaće, drugi dohodak i druge evidencije zaposlenika

Uživali smo u radu i druženju u Slavoniji, a već 7.11.2019. bili smo u Novigradskom hotelu Maestral gdje smo održali i drugi po redu Regionalni seminar uz gostoprimstvo gradonačelnika Antea Milosa. Atmosfera je bila radna, diskusije dinamične i vrlo konstruktivne, a dvorane pune do posljednjeg mjesta.
Dalmatinsko gostovanje LC Konferencije, i treća ovogodišnja Mini Panorama, održana je 12.11.20119. u Splitu, u hotelu Atrium gdje smo također imali priliku razmijeniti vrlo konkretna znanja i iskustva s brojnim sudionicima koji su se aktivno uključili u rad seminara.