Dragi naši korisnici, poslovni partneri i prijatelji,

uvažavajući preporuke i službene odredbe uvedene od početka pojave koronavirusa u Hrvatskoj, LIBUSOFT CICOM pravovremeno, kontinuirano i odgovorno poduzima sve mjere s ciljem suzbijanja širenja zaraze, ali i održavanja kontinuiteta vašeg i našeg poslovanja.

Ova izvanredna situacija nametnula je svima nama neočekivane i sasvim nove izazove za koje je potrebno svakodnevno iznalaziti nova rješenja. U tome smo oduvijek bili izvrsni jer ova je tvrtka nastala i stasala upravo u vremenima najvećih izazova i svoje iskustvo i znanje uvijek gradila na njima.

Kao i prethodnih 28. godina funkcioniramo u punom opsegu za sve naše korisnike. Osigurali smo sva tehničko tehnološka rješenja kako bi vam pružili podršku i osigurali vam nesmetan rad na LC SPI sustavu. Bilo kakvo pitanje ili zahtjev naši će djelatnici zaprimiti i pomoći vam savjetom, uputom ili objašnjenjem, kao što smo i do sada radili, kako biste brzo i efikasno izvršili svoj radni proces.

Zabrinuti zbog svega što se događa ovih dana želimo se uvjeriti da ste dobro i provjeriti možemo li što učiniti za vas. Zato vas i osobno kontaktiramo putem telefona. Važno nam je i uživo čuti kako ste, kako izlazite na kraj sa svime i podijeliti s vama optimizam i nadu da će sve ovo ubrzo biti iza nas.
Mnoge nove odredbe kao i sve druge zakonske obveze i novosti koje se odnose na vaše poslovanje također i dalje pratimo i pripremamo informacije za vas. Ubrzano radimo na osposobljavanju online alata za nastavak i provođenje edukacija, kako biste sve to i dalje mogli pratiti, i uz našu podršku, adekvatno primjenjivati.

Istovremeno radimo na razvoju nove SPI verzije 6.50.12.00. i aktivno pratimo odluke Vlade RH i JLS-a vezanih na odgode naplate pojedinih prihoda (spomenička renta, komunalna naknada,…) određenim kategorijama obveznika. Cilj nam je pomoći vam u provođenju odluka Vlade i osigurati vam redovno poslovanje.

Ovim putem također želimo naglasiti kako iznimno cijenimo našu zajedničku suradnju te da ćemo i dalje ulagati sve napore kako bismo svima vama i dalje pružali profesionalne i stručne usluge najviše moguće kvalitete.
Ovdje smo svi skupa za vas i radi vas. Želim Vam puno sreće u narednom periodu.

Djelatnici i Uprava LC-a