S velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na naš najveći događaj u godini LC Konferenciju Panorama 2017 – koja će se po sedamnaesti put održati od 27. do 29. rujna 2017. godine u Panorama Zagreb Hotelu.

Konferencija svake godine bilježi sve bolji odaziv, što nam dokazuje da smo KORAK ISPRED izazova s kojima se svakodnevno susrećemo. Zadovoljstvo korisnika glavna je nit vodilja našeg poslovanja, te je LC Konferencija Panorama centralno mjesto stjecanja novih znanja, razmjene iskustava, ali i ugodnog druženja. Ponosni smo što naša poslovna priča traje već 25 godina, te ćemo iskoristiti ovu priliku da zajedno proslavimo ovaj veliki jubilej kojeg ste i Vi dio.
 
Kroz tri dana održavanja LC Konferencije Panorama 2017 pripremili smo tri događaja:
 

Posebno izdvajamo KUTAK ZNANJA, gdje ćete u svakom trenutku, nevezano za održane radionice, pronaći naše konzultante koji će Vam biti na usluzi za sva pitanja o radu naših aplikacija. 

Ukoliko planirate sudjelovati na LC Konferenciji Panorama 2017, molimo Vas da najkasnije do 22.09.2017. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika. Prijave su otvorene putem web stranice www.lc-panorama.com, gdje možete pronaći i sva detaljne informacije o sva tri događaja koja se održavaju u sklopu LC Konferencije Panorama 2017.

Vidimo se na PANORAMI 2017!