Kao što već znate, obrazac JOPPD – Izvješće o primicima, porezu na dohodak i prirezu te doprinosima za obvezna osiguranja započeo je s primjenom 1. siječnja 2014. godine.

Obzirom da JOPPD obrazac mora sadržavati sve primitke koji se isplaćuju fizičkim osobama LC je kroz SPI sustav omogućio automatsko punjenje JOPPD obrasca iz LC aplikacija. Kako je JOPPD obrazac donio sa sobom velike zakonske promjene u dosadašnjem načinu rada, naše konzultantice su tijekom prosinca 2013. godine održale čak 13 radionica napredne obuke sa konkretnom demonstracijom rada sa JOPPD obrascem kroz SPI sustav.

Ovom prilikom održana je i prva radionica napredne obuke u našoj novoj poslovnici LC Primorje, koja je otvorena početkom rujna. Na ovoj radionici naši korisnici su imali priliku vidjeti našu novu poslovnicu, te upoznati naše djelatnike poslovnice – Sandru, Ivanu i Renea.

JOPPD obrazac – primjena kroz SPI aplikacije | SPI

Sa zadovoljstvom možemo reći da je LC tim odradio sve potrebne predradnje i podešavanja, i da su zajedničkim radom naših djelatnika i korisnika uspješno predani prvi obrasci JOPPD  u Poreznu upravu. Kako bismo Vam dodatno olakšali izradu i predaju obrasca JOPPD u Poreznu upravu, na našoj web stranici smo otvorili i dodatnu rubriku JOPPD OBRAZAC – OBAVIJESTI IZ POREZNE UPRAVE, u kojoj možete u svakom trenutku pronaći sve trenutno aktualne novosti iz Porezne uprave, tako da Vas ovim putem pozivamo da pratite sve novosti vezane uz obrazac JOPPD na LC webu te na stranicama Porezne uprave