Ministarstvo financija na svojim stranicama objavilo je radnu verziju obrazaca za I. kvartal (razdoblje 01.01.2017. – 31.03.2017.). Službeni obrasci od strane FINA-e sa ugrađenim kontrolama i dodatnim podatcima još uvijek nisu pripremljeni.
 
Ministarstvo također objavljuje slijedeće: Za izradu i predaju financijskih izvještaja za razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka 2017. obveznici izvještavanja ne koriste obrasce objavljene u dokumentu Izmijenjeni obrasci financijskih izvještaja, već su obvezni preuzeti i koristiti najnoviju verziju obrazaca financijskih izvještaja s ugrađenim kontrolama. Navedeni obrasci još su u izradi i bit će objavljeni uskoro na ovoj stranici, u dokumentu s nazivom Obrasci financijskih izvještaja – proračun v.5.0.0.
 
Naši djelatnici već sada rade na pripremi za obrasce prema ovoj prvoj radnoj verziji ali bez konačne verzije obrazaca pripremljene od strane FINA-e ne možemo odraditi završne dorade niti krenuti s implementacijama kod korisnika.

S obzirom da nam se rok za obrasce približava, a još uvijek nemamo sve potrebne informacije ovim putem molimo za strpljenje.