Hrvatska grupacija vodovoda i kanalizacija i ove godine organizira tradicionalni stručno-poslovni skup „Aktualna problematika u vodoopskrbi i odvodnji“ s ciljem okupljanja relevantnih stručnjaka, institucija i tvrtki koje djeluju u području vodoopskrbe i odvodnje. Ovogodišnji skup će se održati u periodu od 22.10. – 26.10.2014. godine u Cavtatu u hotelu Croatia.

Osnovne teme ovogodišnjeg skupa  su slijedeće:

  • Nova zakonska regulativa i njena primjena u praksi
  • Mjerenje zahvaćenih i isporučenih količina pitke vode, obračun, troškovi i struktura cijene vodnih usluga
  • Primjeri praktičnih iskustava u izradi dokumentacije za financiranje sredstvima fondova EU
  • Uređaji za pročišćavanje otpadnih voda 2000 do 15000

Na ovogodišnjem skupu sudjelovat će i naša tvrtka kroz obradu stručne teme pod nazivom Podrška građanima, isporučiteljima vode i JLS-ima u cilju racionalizacije poslovanja i praćenja liberalizacije u ugradnji internih vodomjera u bloku tema  Mjerenje zahvaćenih i isporučenih količina pitke vode, obračun, troškovi i struktura cijene vodnih usluga. Suradnjom naše tvrtke i tvrtke Inkasator d.o.o., koja je naš korisnik, došlo je do obrade ove teme čije izlaganje će biti održano u petak 24. listopada 2014. godine u vremenu od 09:00 do 11:00 sati.

Također, na ovogodišnjem skupu naša tvrtka će imati i svoj štand, pa ovim putem pozivamo naše korisnike da nam se pridruže na štandu gdje će moći dobiti sve informacije uz našu ponudu usluga i proizvoda.

Više informacija o godišnjem  stručno-poslovnom skupu Aktualna problematika u vodoopskrbi i odvodnji  kao i detaljan program rada možete pronaći na stranici www.revelin.hr.