Nastavkom kontinuiranog razvoja cjelokupnog LC SPI sustava i aplikacija, u skladu s povećanim interesom korisnika za eSPI uslugu te nedavnim doradama aplikacije LC SPI/Registar nekretnina ista je u novoj verziji v.6.00.03.00 u potpunosti osposobljena za eSPI rad.

Među vidljivim promjenama ističemo doradu rada s digitalnom arhivom dokumenata jedinica imovine koja sada ima mogućnost spremanja svih vrsta dokumenata na lokalno računalo, te mogućnost nesmetanog rada s našim integriranim prostornim informacijskim sustavom – LC SPI/GIS.

Nadamo se daljnjem interesu korisnika naše jedinstvene aplikacije za upravljanje nekretninama, posebno u kontekstu aktualnog organiziranja sustava vrednovanja nekretnina u Republici Hrvatskoj i ustroja baze kupoprodajnih cijena nekretnina koja je povjerena jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Navedene dorade u novoj verziji zasigurno će omogućiti još bržu implementaciju i početak rada novih korisnika, kao i jednostavnu integraciju postojećih korisnika sa cjelokupnim LC SPI sustavom. Nova verzija će Vam biti dosupna krajem ove godine.