Nakon prve Akademije za čelnike i pročelnike, koja je održana ovog srpnja u hotelu Westin, stizali su nam vaši brojni upiti o terminu nove Akademije. Iako još jedna Akademija inicijalno nije bila u planu, odlučili smo zavrnuti rukave i u relativno kratkom roku organizirati novu Akademiju, ovoga puta još bolju i jaču!

Akademija se održala prošlog tjedna, 9. i 10. rujna u Amadria Parku Šibenik te je okupila čak 90 čelnika, pročelnika i stručnjaka na jednom mjestu bez kojih upravljanje lokalnim samoupravama ne bi bilo moguće. S ponosom možemo reći da je konferencija bila iznimno uspješna jer osim što je okupila rekordan broj vodećih ljudi na jednom mjestu, atmosfera je bila odlična – istovremeno se radilo, ali i uživalo u opuštenim razgovorima. Da su aktualne teme bile pun pogodak dokaz su bila brojna pitanja iz publike, ali i polemike i rasprave u sklopu svih predavanja!

Za sve sudionike pripremili smo LC vrećice koje su uključivale promotivne i stručne materijale, a ne smijemo zaboraviti spomenuti niti druženje na opuštenoj večeri nakon prvog dana konferencije. Ugodno druženje uz finu hranu i glazbu (uz poštivanje epidemioloških mjera) bili su nam još jedan od dokaza da je organizacija nove Akademije bila ne samo ispravna odluka, već i pun pogodak!

Kako je izgledao dnevni red te više detalja oko samog programa možete provjeriti u ranijoj obavijesti na našem webu.

Pratite kalendar naših događanja kako bismo se uskoro ponovno vidjeli na nekom od naših evenata!