Praćenje naplate, izrada opomena i izrada ovrhe, LC edukativni centar, Zagreb


Detalji događaja


Poštovani korisnici,

kako bismo Vam pokazali aplikaciju Salda konti kupaca i dobavljača, te sve funkcionalnosti koje može imati ova aplikacija kroz module PRAĆENJE NAPLATE, OBRADA OPOMENA, OBRADA TUŽBI, naši konzultanti su za Vas pripremile radionicu napredne obuke.

Cilj napredne obuke je da Vam na praktičnim primjerima naši konzultanti pokažu neke od slijedećih akcija unutar aplikacije Salda konti kupaca i dobavljača – kako napraviti pojedinačnu ili skupnu opomenu, formiranje višestrukog poziva na broj odobrenja, razlikovanje vrsta prihoda, kako napraviti pojedinačnu ili skupnu ovrhu, praktično će se pokazati i implementacija sa Uredskim poslovanjem putem modula URP unutar Salda kontija.

Datumi održavanja radionica su: 09. i 11.06., te 04.07.2014. u LC edukativnom centru u Zagrebu.

Radionica napredne obuke – Praćenje naplate, izrada opomena i izrada ovrha namijenjena je svim korisnicima SPI programa Salda konti kupaca i dobavljača.

Planirano trajanje radionica je od 09:00 do 15:00 sati.
 
Planirani program rada je:

  1. Izvješća Salda Konti za praćenje naplate
  2. Modul praćenje naplate
  3. Obračun kamata (pojedinačni i skupni obračun kamata te storno obračuna kamata)
  4. Ovrhe – urudžbiranje ovrha, formiranje troškova ovrha, višestruki poziv na broj, izrada predloška ovrha
  5. Opomene – urudžbiranje, višestruki poziv na broj, izrada predloška opomena

 
NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 30.06.2014. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE. Prijaviti se možete isključivo putem web-a (priložene PRIJAVNICE).

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.