NEXPO 2013


Detalji događaja


U organizaciji mreže udruga lokalnih samouprava jugoistočne Europe – NALAS koja okuplja više od devet tisuća lokalnih samouprava iz 12 zemalja, a uz potporu Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, u Rijeci (Centar Zamet) od 25. do 27. rujna održava se Međunarodni sajam NEXPO 2013. Sajam je koncipiran kao mjesto susreta predstavnika lokalne samouprave i poduzetnika, a središnja tema je energetska učinkovitost i obnovljive energije.

Na površini od četiri tisuće četvornih metara svoje ponude i projekte predstavit će gradovi, općine, županije, razvojne agencije i poduzetnici iz regije. Na sajmu NEXPO 2013 sudjelovat će i naša tvrtka, te će se predstaviti na dva načina, putem štanda te kroz radionicu koju će održati naši konzultanti Rade Ignjatović i Mladen Kolarek, uz podršku gosp. Ive Dujmića, gradonačelnika Grada Opatije koji će iznijeti pozitivna iskustva i ostvarene uštede postupkom uvođenja  Registra nekretnina u Grad Opatiju.

Radionica pod nazivom Radionica – UPRAVLJANJE IMOVINOM JLS -organizacija, informatička rješenja, studije slučaja održava se 26. rujna 2013. godine s početkom u 12:00 sati, prema slijedećem rasporedu:

12:15 – 12:45 PRLS model upravljanja imovinom, predavač: Rade Ignjatović, LC
12:45 – 13:00 Registar imovine u lokalnoj samoupravi, predavač: Rade Ignjatović, LC
13:15 – 13:30 Novi adresni model i geografski sustav u službi upravljanja imovinom, Mladen Kolarek, LC
13:30 – 13:50 Case study – primjer dobre prakse
                         a) Grad Opatija, gradonačelnik Ivo Dujmić 
                         b) Primorsko-goranska županija, djelatnici županije
                         c) Općina Novi Grad, BiH, djelatnici općine
13:50 – 14:00 Pitanja i odgovoriPozivamo sve zainteresirane korisnike da nas posjete na LC štandu (štand 083), te da nam se pridruže na ovoj zanimljivoj radionici (sažetak radionice).

Naš profil na NEXPO 2013 možete pogledati OVDJE.
Više informacija o sajmu možete pronaći ovdje: https://nexpo.nalas.eu ihttps://udruga-gradova.hr/nexpo.