Financijska konferencija – Financiranje projekata društvenog i gospodarskog razvoja Hrvatske iz fondova EU


Detalji događaja


Prva godišnja razvojno-financijska konferencija pod nazivom „Financiranje projekata društvenog i gospodarskog razvoja Hrvatske iz fondova EU“ održati će se 04. i  05. veljače 2015. godine u hotelu The Esplanade Zagreb u organizaciji tvrtke Filipović poslovno savjetovanje d.o.o.

Naša tvrtka je podržala ovu konferenciju kroz sponzorstvo te poziva LC korisnike da posjete konferenciju i naš štand gdje će moći saznati sve o novostima u LC ponudi proizvoda i usluga.

Na Konferenciji će se sustavno prezentirati sredstva iz EU fondova koja su na raspolaganju korisnicima u Republici Hrvatskoj u razdoblju do 2020. godine, i to prema 11 tematskih ciljeva kohezijske politike EU. Posebno će se prezentirati područje poljoprivrede i ruralnog razvoja te različiti modeli sufinanciranja EU projekata. Europska komisija je 12. prosinca 2014. godine odobrila hrvatski Operativni program Konkurentnost i kohezija, što otvara put za povlačenje 6,81 milijardi eura europskih sredstava u razdoblju 2014.-2020. godine. 

Konferencija je namijenjena čelnicima jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, direktorima državnih i privatnih poduzeća, ravnateljima i drugim predstavnici nadležnih državnih agencija i institucija te svim drugim zainteresiranim stručnjacima.

Prijavnicu, kao i sve dodatne informacije o razvojno-financijskoj konferenciji te sadržaju predavanja možete pronaći na www.filipovic-savjetovanje.hr.