Objavljeno 09.07.2019.

U LC-u je, u petak, 05.07. održano prvo jednodnevno usavršavanje iz područja javne nabave u trajanju od osam nastavnih sati.
Sukladno Pravilniku o izobrazbi iz područja javne nabave, sudionici su ovim redovitim usavršavanjem ostvarili pravo na 8 bodova. Da podsjetimo, potrebno je prikupiti najmanje 32 boda u razdoblju od tri godine od datuma početka valjanosti važećeg certifikata kako bi isti mogli obnoviti za sljedeće tri godine.
Maja Kuhar, zamjenica državnog tajnika, Središnji državni ured za središnju javnu nabavu i Nikolina Bačurin, direktorica Public Tenders d.o.o., predavačice (trenerice u području javne nabave) koje su održale izobrazbu suvereno su prenijele znanje pažljivim sudionicima.
Gosti predavačima bili su Mijo Čavlina, konzultant za javnu nabavu, LIBUSOFT CICOM d.o.o. i Martina Bogner, voditeljica pravnog odjela, LIBUSOFT CICOM d.o.o.
Nastavni program sukladan je Pravilniku o izobrazbi u području javne nabave (NN br: 65/2017) a potvrdu za obnavljanje certifikata za javnu nabavu izdaje LIBUSOFT CICOM d.o.o. ovlašteni nositelj programa izobrazbe u sustavu javne nabave (Evidencijski broj: 78).