Poštovani korisnici,

zbog velikog interesa za pripremu dokumenata potrebnih za potpisivanje Izjave o fiskalnoj odgovornosti organizirali smo za Vas dodatne termine za Konzultantsko savjetovanje – Sastavljanje i predaja Izjave o fiskalnoj odgovornosti u Rijeci.

Konzultantsko savjetovanje je namijenjeno djelatnicima unutar JLP(R)S, proračunskih korisnika (državni i JLP(R)S), komunalnih i drugih trgovačkih društava u vlasništvu države ili JLP(R)S koji su zaduženi za testiranje poslovanja radi prikupljanja dokumenata za potpisivanje Izjave o fiskalnoj odgovornosti.

Potrebni materijali za aktivno sudjelovanje na radionici: Sudionici trebaju sa sobom donijeti Upitnike popunjene prethodne godine, sastavljene Planove otklanjanja slabosti i nepravilnosti (sve Planove) i Izvješća o otklonjenim slabostima i nepravilnostima (ne odnosi se na nove obveznike od 2014. godine).

Datumi održavanja konzultantskog savjetovanja su sljedeći:

  • 20.02.2015. – za proračunske korisnike državnog i lokalnog proračuna
  • 12.03.2015. – za JLP(R)S
  • 16.03.2015. – za komunalna i druga trgovačka poduzeća

Konzultantsko savjetovanje održati će se u LC poslovnici u Rijeci na adresi Slavka Krautzeka 83/A. Predviđeno trajanje savjetovanja je od 09:00 do 16:00 sati.

NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 800,00 kn + PDV (1000,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog Konzultantskog savjetovanja.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 25., imaju pravo na seminar za jednog polaznik/dan mjesečno na svakih 10.000 kn iznosa za mjesečno održavanje.

Ukoliko se odlučite sudjelovati na savjetovanju, molimo Vas da najkasnije do 18. veljače 2015. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE.

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.