Nakon uspješno završenih pregovora možemo se pohvaliti da je LC ponuda od lipnja bogatija za „7Invent“ programska rješenja zajedno sa novim djelatnicima i korisnicima.
Današnja akvizicija je zanimljiva što osim stručnjaka LC dobiva i novi segment aplikacija/korisnika iz proizvodno-trgovačke djelatnosti s posebnim naglaskom na praćenje proizvodnog procesa i sljedivosti. Ovom akvizicijom LC ima u cilju pojačati segment profitnih korisnika, uz trenutnu lidersku poziciju u segmentu informatičkih rješenja za lokalnu samoupravu, te širenju na druga tržišta.

Cilj zaključenja ove suradnje za korisnike '7Invent-a' je unapređenje i proširenje postojećih programskih rješenja, novim visokotehnološkim rješenjima koja će se i dalje razvijati u suradnji sa postojećim i novim korisnicima. Osim razvoja vrlo važan segment buduće suradnje je i povećanje kvalitete podrške u svakodnevnom radu, uz organizaciju edukacija i seminara korisnicima programskih rješenja.

Konačan cilj suradnje je isporuka vrhunskog paketa proizvoda i usluga za korisnike kako bi olakšali poslovanje i pomogli da budete što uspješniji.