13. Koordinacija grado/nacelnika Slavonski Brod

13. Koordinacija grado/načelnika – Učinkovita organizacija JLS, veliki skup koji već tradicionalno okuplja sve više čelnika JLS koji upravo ovdje pronalaze relevantne i aktualne informacije i odgovore na pitanja s kojima se susreću u svom svakodnevnom radu, bit će održana 19. veljače 2020. u Slavonskom Brodu. Jedinstvena je to prilika da se na jednom mjestu, u društvu kolega i kompetentnih stručnjaka, razmijene mišljenja o najaktualnijim temama. Domaćin skupa je Grad Slavonski Brod i gradonačelnik g. Mirko Duspara, a organizatori tvrtka LIBUSOFT CICOM i UDRUGA GRADOVA. Uvaženi predavači i gosti koji su potvrdili svoje sudjelovanje eksperti su za aktualne teme iz svoje domene. Zato na Koordinaciji očekujemo brojne čelnike JLS s područja Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije.

Pozivamo vas da srijedu, 19. veljače 2020., rezervirate za sudjelovanje na ovom zanimljivom događaju. Očekuje vas bogat program, zanimljiva predavanja i prilika za druženje i razmjenu iskustava.

Izdvajamo samo neke od najavljenih tema:

• Projekti sufinancirani iz ESI fondova i izazovi financijske korekcije kroz javnu nabavu
• Komunalna infrastruktura – provedite obveze zakonito, funkcionalno i svrsishodno
• Gradonačelnik kao Manager – upravljanje imovinom i prihodima
• Državna imovina = imovina lokalne samouprave?
• Otvoreni grad – digitalizacija i transparentnost
• Nova Uredba uredskom poslovanju donosi tektonske promjene – jeste li spremni na to?
• Fiskalna odgovornost u proračunskom sustavu

Detaljan program rada pogledajte OVDJE

Koordinacija će se održati u Hotelu ART, Nikole Zrinskog 44, Slavonski Brod s početkom u 10:00 sati (registracija sudionika od 9:30 sati), a za sve predstavnike JLS sudjelovanje je besplatno. Nakon radnog dijela svi prijavljeni sudionici moći će nastaviti druženje i razmjenu ideja na zajedničkom radnom ručku (oko 14 sati). Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem priloženog obrasca PRIJAVNICE najkasnije do ponedjeljka 17. veljače 2020. godine ili putem e-mail marketing@spi.hr