Koordinacija grado/načelnika skup je koji mnogi s nestrpljenjem očekuju. Jedinstvena je to prilika da se na jednom mjestu, u društvu kolega i kompetentnih stručnjaka, razmijene mišljenja o najaktualnijim temama s kojima se čelnici JLS susreću u svom svakodnevnom radu.
Zato s ponosom najavljujemo 11. Koordinaciju grado/načelnika koja će se održati 15. veljače 2019. u Slatini.
Domaćin 11. Koordinacije je Grad Slatina i gradonačelnik g. Denis Ostrošić. a organizatori tvrtka LIBUSOFT CICOM i UDRUGA GRADOVA.

Uvaženi predavači i gosti na skupu eksperti su za teme iz svoje domene za koje u ovom času vlada veliko zanimanje. Zato petak, 15. veljače 2019. rezervirate za sudjelovanje na ovom zanimljivom događaju. Očekuje vas bogat program, zanimljiva predavanja i prilika za razmjenu iskustava dobre prakse budući da je Koordinacija namijenjena svim čelnicima JLS s područja Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske županije.
Izdvajamo samo neke od najavljenih tema:

  • Komunalna naknada – stari problemi i novi izazovi
  • Ustrojstvo i sistematizacija kao prepreka učinkovitoj naplati prihoda
  • Evidencija komunalne infrastrukture
  • Uređeni matični podaci pravo su zlato
  • Zaštita podataka iz perspektive lokalne samouprave i proračunskih korisnika
  • Kako čitati financijska izvješća – upute za top management

Koordinacija će se održati u Restoranu Giovanni (u sklopu Agroduhan d.o.o.), Nikole Šubića Zrinskog 30, Slatina, s početkom u 10:00 sati, a za sve predstavnike JLS sudjelovanje je besplatno. Nakon radnog dijela svi prijavljeni sudionici moći će nastaviti druženje i razmjenu ideja na zajedničkom radnom ručku (oko 14 sati).
Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem priložene PRIJAVNICE najkasnije do utorka 12. veljače 2019. godine.

Detaljan program rada pronađite OVDJE.