Objavljeno: 02.07.2019.

Novu web verziju, aplikacije Uredsko poslovanje, ili popularnije Web 223, u svojoj svakodnevnoj rutini koristi nekoliko pilot korisnika i već, nakon nešto više od tjedan dana, od njih stižu pozitivne ocjene. Na to smo iznimno ponosni jer se potvrđuje da su upravo naši zajednički napori jamstvo dobrog rezultata.

Upravo su sugestije naših korisnika koje smo dobili na fokus grupama i prethodnim testiranjima bile dragocjene smjernice za finalni izgled aplikacije. Željeli smo znati koji su to izazovi s kojima se svakodnevno susreću i kako izgleda njihov dan. Tako smo uspjeli bolje razumjeti kako učiniti da nova aplikacija što više olakša i ubrza rad stvarajući pri tome više vremena za, primjerice, rad sa strankama ili neku drugu zadaću koju također svakodnevno imaju na svojem radnom stolu.
Potrudili smo se da u web verziji razlike svedemo na najmanju moguću mjeru. Zadržali smo sve dosadašnje funkcionalnosti, ali i dodali neke nove. I dalje se radi o dobro poznatoj aplikaciji, samo se tehnologija promijenila nabolje.
Web 223 jednostavno se instalira, i nije potrebna nova oprema. Ususret novoj Uredbi o uredskom poslovanju ide i ovaj korak jer će svi specifični zakonski i drugi propisi u aplikaciju stizati automatski.

Osim bržeg i komfornijeg rada web aplikacija sada ima cijeli niz novih mogućnosti koje zbog tehnoloških ograničenja prije nisu bile dostupne. Neke od njih često su sami korisnici tražili:

• mogućnost filtriranja pretraga po više pojmova istovremeno
• izvoz podataka s svih pretraga u CSV formatu. Uskoro i XLSX
• pregledna izvješća s korisnim informacijama na razini svake pojedine aplikacije
• jednostavno povećavanje i smanjivanje veličine elemenata sučelja (CTRL +/-)
• mogućnost odabira teme za sučelje

I to nije sve, nova verzija dolazi bez ikakve dodatne naknade – potpuno besplatno 

Početkom kolovoza omogućit ćemo svima koji žele što prije prijeći na novu verziju da postanu prvi korisnici u redovitoj primjeni. Ukoliko ste to vi, prijavite se već sad.

Vi samo radite svoj posao. O aplikaciji web 223 mi vodimo brigu.