Jučerašnji seminar o javnoj nabavi je okupio više od 150 sudionika, velikom većinom djelatnika organizacija korisnika LC programa i nekoliko uvaženih gostiju, a potvrdilo se koliko je ovo "vruća" tema i koliko još ima neriješenih pitanja i nejasnoća.

LC je predstavio svoje IT rješenje za podršku radu prema novim propisima, a budući je aplikacija još uvijek u izradi, pozivamo sve naše korisnike da nam se slobodno obrate s prijedlozima o funkcijama, odnosno, što smatraju da bi aplikacija trebala sadržavati.

Također se tijekom seminara spontano pojavila ideja o održavanju radionica o praktičnim primjenama zakona koje bi održavali g. Ante Loboja (predavač na seminaru) i njegovi kolege iz Uprave za sustava javne nabave i koja je naišla na velik interes publike. Vrlo brzo ćemo na našim web stranicama objaviti anketu na kojoj će svi zainteresirani moći dati svoj glas vezano za termin održavanja takvih radionica, budući su jedini mogući termini petkom popodne ili subotom (savjetnici iz Uprave ne mogu održavati takve radionice tijekom radnog tjedna).

Zahvaljujemo svim sudionicima seminara i iznimno nas veseli pozitivna reakcija na koncept e-Javne Nabave koji smo predstavili i potvrda od strane stručnih predavača da je aplikacija dobro postavljena.

Pogledajte nekoliko slika sa seminara: