Od 17. do 19. listopada 2016. godine u organizaciji LIBUSOFT CICOM-a realizirano je izuzetno zanimljivo i korisno studijsko putovanje u Pulu.

Predstavnici pet jedinica lokalne samouprave iz Bosne i Hercegovine, i to Grada Banja Luke, Općine Novo Sarajevo, te Opština Gradiška, Mrkonjić Grad i Novi Grad, na čelu s gradonačelnikom, načelnicima i članovima radnih timova za upravljanje imovinom i uvođenje REGISTRA NEKRETNINA u sklopu USAID/GOLD projekta sa zanimanjem su popratili prezentaciju LC rješenja za efikasniju lokalnu samoupravu te pogledali LC prostor u Zagrebu.

Nakon dočeka u Zagrebu uslijedilo je studijsko putovanje u predivnu Istru.​ Zahvaljujemo Gradu Puli i zamjenici gradonačelnika gđi Eleni Puh Belci na gostoprimstvu. Naši gosti, delegacija iz BiH imali su priliku iz prve ruke saslušati iskustvo Grada Pule o implementaciji LC sustava, obuci na programskim rješenjima Registra nekretnina i GIS-a (Geografsko informacijskog sustava).

Više o prijemu delegacija JLS iz BiH na stranicama Grada Pule pod LINKOM.

U nastavku fotografije sa zanimljivog studijskog putovanja na kojem su sudionici razmijenili iskustva, praktično se uvjerili u mogućnosti i dostignuća Grada Pule u segmentu realizacije projekta UPRAVLJANJA IMOVINOM, te upoznali predivne krajeve Hrvatske.

Još jednom veliko hvala svima na sudjelovanju, a posebno Gradu Puli na gostoprimstvu i pruženim informacijama.