Danas, 22 rujna 2020 točno u deset sati počela je dvadeseta LC Konferencija Panorama koja se po prvi put održava putem interneta. No zahvaljujući modernoj tehnologiji učinili smo sve da LC Konferencija Panorama 2020 online osim kvalitete i raznolikosti sadržaja sudionicima približi doživljaj na kakav su navikli. Iako ništa ne može zamijeniti druženje i komuniciranje uživo i onaj osjećaj koji svi dijelimo kada se na ovako velikom događaju susretnemo s kolegama i prijateljima, ipak ova će konferencija to donekle nadoknaditi. A sve ćemo još udvostručiti sljedeće godine kada će, nadamo se, biti moguće uobičajeno druženje u Panorami.

Program se odvija paralelno u tri virtualne dvorane, a radni utorak je počeo Konferencijom županija i LC stručnim radionicama Uredsko poslovanje i Obračun plaća i drugog dohotka.

Pozdravnim govorom Panoramu je otvorio direktor tvrtke Libusoft Cicom, a sudionicima Konferencije županija obratio se g. Goran Pauk predsjednik Hrvatske zajednice županija.

U popodnevnom bloku su još i radionice Upravljanje imovinom, Računovodstvo za tvrtke i Dugotrajna imovina, a u srijedu, četvrtak i petak nastavlja se jednako bogat i raznolik PROGRAM.

Cijelim događajem upravlja se iz centralne režije koja brine o tome da sve teče po planu a slika i zvuk do svih sudionika dođu u najvišoj razini kvalitete.

Ostanite s nama i pratite LC KONFERENCIJU PANORAMA 2020 ONLINE  iz udobnosti svojeg doma ili ureda.