Otvoreni podaci - LIBUSOFT CICOM d.o.o.

Otvoreni podaci

Pristup javno dostupnim informacijama o JLP(R)S

Otvoreni podaci daju građanima cijeli niz različitih javno dostupnih informacija o županiji, gradu ili općini – prikaz relevantnih statističkih, brojevnih i raznih drugih pokazatelja sistematiziranih na jednom centralnom mjestu. Između ostalog mogu prikazivati podatke Državnog zavoda za statistiku (o stanovništvu, broju rođenih i umrlih, migracijama stanovništva, zaposlenosti, građevinarstvu, turizmu, školstvu, prometu…)

PRIČA KOJU ŽELITE ISPRIČATI

Digitalna usluga Otvoreni podaci omogućuje korisniku da na platformi objavi podatke koje smatra relevantnima za svoj JLP(R)S. Može se raditi o javno dostupnim podacima iz raznih izvora, a cjelokupna je usluga zamišljena kao podatkovno prezentacijska priča o JLP(R)S, a ne samo izlaganje činjeničnih podataka. Takvim pristupom podaci se prezentiraju građanima na konceptno i vizualno zanimljiviji i atraktivniji način.

Usluga Otvoreni podaci je u potpunosti responzivnog dizajna, te se prilagođava uređaju s kojega se podaci pregledavaju što povećava razinu korisničkog zadovoljstva.

Atraktivan i zanimljiv prikaz javno dostupnih informacija o županiji, gradu ili općini

Prikaz relevantnih statističkih, brojevnih i raznih drugih pokazatelja 

Podaci Državnog zavoda za statistiku

Kontaktirajte nas