Naša uspješna priča oko Platforme Otvoreno ide korak dalje

Priča oko Platforme Otvoreno sve se brže kotrlja, a naš prodajni tim ima pune ruke posla.

Ovoga puta naš su uspjeh podržali i mediji.

Na portalu 24sata objavljen je članak pod naslovom „Moderni gradovi: Sve više ih implementira platformu za interakciju s građanima“.

Platforma Otvoreno nudi brojne funkcionalnosti, kako za same jedinice lokalne područne i regionalne samouprave, tako i za građane.  Brojni su gradovi već implementirali Platformu Otvoreno u svoje poslovanje, s ciljem uspostavljanja bolje komunikacije s građanima. Osim toga, još je ‘Talinska deklaracija’, koju su 2017. potpisale sve članice EU, dala važan poticaj za razvoj i ulaganje u digitalnu transformaciju javnog sektora.

S obzirom na to da tvrtka Libusoft Cicom već skoro 30 godina razvija i implementira IT rješenja specijalizirana za javnu upravu, logičan slijed bio je razvoj digitalnog rješenja koje omogućuje da se sve postavi na jednom mjestu, da se automatizira i po mogućnosti uredi prema specifičnim željama i potrebama svake JLP(R)S.

Što o tome kažu mediji, gradonačelnici koji su platformu već uveli u svoje poslovanje, te kako cijela priča izgleda iz malo drugačije perspektive možete pročitati u članku 24 sata.