Koordinacija grado/načelnika i učinkovita organizacija JLS Brač 2015


Detalji događaja


Poštovani korisnici,

nakon uspješno održanih pet proljetnih Koordinacija grado/načelnika (Baška 05/2010, Vodice 05/2011, Rabac-Labin 05/2012,  Biograd 04/2013, Crikvenica 04/2014), ovog proljeća smo odlučili organizirati šestu po redu Koordinaciju u suradnji s Udrugom gradova. Ideju je ranijih godina podržalo više ministarstava i županija, tako da očekujemo i ove godine istu/ili još veću podršku.

Domaćin ove godine je Grad Supetar i gradonačelnica Ivana Marković, uz čije pokroviteljstvo nam je posebno zadovoljstvo i čast pozvati Vas na sudjelovanje u zanimljivim prezentacijama i prenošenju iskustava dobre prakse za učinkovitiju organizaciju JLS.

Koordinacija za čelnike JLS s područja Å ibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije, održat će se u srijedu, 22. travnja 2015. godine u Narodnoj knjižnici „Galerija Ivan Rendić“ u Supetru na otoku Braču (Jobova b.b.) s početkom u 13:00 sati, s nizom aktualnih tema sa kojima se susreću čelnici JLP(R)S u svom svakodnevnom radu. Nakon radnog dijela Koordinacije organiziran je zajednički radni ručak (oko 15 sati) za sve sudionike Koordinacije.

Više informacija o Koordinaciji grado/načelnika možete pronaći OVDJE.